STADIN MUSAKOULU

 

Helsingin Ruoholahdessa toimiva yhden miehen mikromusiikkikoulu, jonka tarjonta painottuu pop- ja jazzmusiikin sävellyksen ja harmonian opetukseen.

 

Stadin Musakoulun missio on avata musiikin ja säveltämisen ovia mahdollisimman monelle. Voit aloittaa aivan alkeista ja edetä järjestelmällisesti kohti moniulotteisempia konsepteja.

ELIAS PATRIKAINEN

EliasPatrikainen.com

 

Bachelor of Music, Jazz Composition

Summa Cum Laude, Berklee College of Music, USA

Carla Bley Award

Outstanding Musicianship

 

Aloitin pianotunnit nelivuotiaana. Omien kappaleiden tapailu alkoi samoihin aikoihin. Musiikki on ollut yksi rakkaimpia asioita elämässäni pienestä pitäen. Se on tapa hengittää.

 

Stadin musakoulu on unelma mahdollisuudesta ymmärtää musiikin kautta paremmin ihmisyyttä. Miksi tarvitsemme ääntä, joka nostaa ihokarvat pystyyn, herauttaa kyyneleen silmään tai sytyttää tarpeen liikkua?

 

Tiede tietää musiikin vaikutuksesta aivoihin kovin vähän. Se kuitenkin on osoitettu niin tieteellisesti kuin kokemuksellisestikin, että musiikilla on suora reitti mielialaa sääteleviin mekanismeihin. Se on luonnollinen osa ihmistä. Näin ollen se vaikuttaa tietoisesti, mutta aina myös alitajuisesti siihen, mitä tunnemme, ajattelemme ja miten toimimme. Siinäpä miettimistä vaikkapa seuraavaksi kerraksi, kun käyt ostoskeskuksessa, elokuvissa tai katsot tv:tä. Kuuletko musiikkia? Miksi juuri sellaista musiikkia sillä hetkellä siinä paikassa?

 

On tärkeää, että musiikki olisi tyylilajista riippumatta ns. hyvää. Tunteella, ajatuksella ja vastuuntunnolla tehtyä vilpitöntä ja rehellistä musiikkia. Musiikkia, jossa on "harmoniaa". Parasta mahdollista ravintoa keholle ja mielelle.

 

Ruoholahti aamulla

YHTEYSTIEDOT

Laivapojankatu 3

00180 Helsinki

y-tunnus: 1791108-9

 

elias.patrikainen@stadinmusakoulu.fi

p. 045 123 4014

Voit ottaa yhteyttä puhelinnumeroon myös WhatsApp -sovelluksella.

 

(Huom! Töiden takia en usein voi vastata puhelimeen heti. Suosittelen yhteydenottamista sähköpostilla, WhatsApp -sovelluksella tai yhteydenottolomakkeella, joka löytyy alempaa tältä sivulta. Vastaan arkipäivisin yleensä muutaman tunnin sisällä.)

 

Aukioloajat ja osoite

Koulu on auki vain ennalta sovittujen opetustuntien aikana.

 

Opetustila on lähellä raitiovaunujen 6, 6T, 7, 8 ja 9 pysäkkejä. Ruoholahden metroasemalta Stadin Musakouluun kävelee noin 10min. Tarkemmat osoitetiedot saat, kun olet ilmoittautunut mukaan.

 

Olet tervetullut ottamaan yhteyttä myös alla olevalla yhteydenottokaavakkeella tai Facebookissa!

© 2017 Elias Patrikainen. Kaikki oikeudet pidätetään.