KURSSIESITTELY

 

Kursseilla avaat oven musiikin maailmaan aina tyylien historiallisten kehityskaarien tutkimisesta nuottien tunnistamiseen, harmonian rakenteisiin ja sävellyksen muotoanalyysiin asti.

 

Lue lisää klikkaamalla aiheen nimeä!

 

Huom! Aihepiirit sisältävät useita pienempiä opintokokonaisuuksia. Voit edetä järjestelmällisesti opintokokonaisuus kerrallaan, mutta voit myös opiskella mitä tahansa aihetta (tai yhdistelmää niistä) yksityisesti. Tällöin laadimme opetuksen yksilöllisesti omien tavoitteidesi mukaan!

 

Ota yhteyttä ja sovitaan aika kokeilutunnille, jolla kartoitamme tavoitteesi! Jätä yhteydenottopyyntö vaikka saman tien.

NUOTINNUS

Opit nimeämään ja kirjoittamaan säveliä ja rytmejä. Tämä taito on perusta musiikin opiskelulle.

 

HARMONIA

Opit ymmärtämään sävelten kontekstia ja funktioita. Tämä tietämys mahdollistaa jo sävellettyjen kappaleiden harmonioiden analysoinnin ja tietysti omien originaalien kappaleiden säveltämisen.

 

SÄVELLYS

Vaikuttava sävellys on onnistunut yhdistelmä tekniikkaa ja esteettistä ymmärrystä. Sävellyskursseilla opit soveltamaan musiikillisia taitojasi näitä kahta elementtiä yhteen sulauttaen.

 

PIANO

Opit pianonsoiton perusteet. Kurssit on suunnattu ihmisille, joilla on joko vähän tai ei lainkaan kokemusta pianonsoitosta. Kurssia suositellaan myös niille, jotka haluavat osallistua harmonia- ja sävellyskursseille, mutta joilla ei ole aiempia instrumenttiopintoja.

 

Mikäli olet jo pidemmälle ehtinyt soittaja, olet tervetullut tutustumaan Stadin Musakoulun yhteistyökumppanimuusikoiden opetustarjontaa!

VERKKO-OPETUS

Verkko-opetus tuo Stadin Musakoulun koko Suomeen ja kauemmaskin. Verkossa tapahtuva opetus rakentuu nauhoitteiden sijaan oikealle oppilaan ja opettajan väliselle kontaktille.

 

Opetus toteutetaan Skypen ja sähköpostin välityksellä. Käymme aiheet läpi ja harjoittelemme yhdessä. Kotitehtävien kommentointi voidaan toteuttaa myös Skypellä tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla.

 

MUU TARJONTA

Onko sinulla sanoitus tai runo, josta haluat tehdä oman kappaleen nopeasti, vaikka et tunne musiikin teoriaa ja sävellysprosessia? Tai oletko kenties kiinnostunut säveltämisen filosofiasta yleisesti? Stadin Musakoulussa on tarjolla myös erikoiskursseja ja työpajoja.

© 2017 Elias Patrikainen. Kaikki oikeudet pidätetään.