Stadin Musakoulun verkko-opetusVERKKO-OPETUS

 

Verkko-opetus tuo Stadin Musakoulun koko Suomeen ja kauemmaskin. Verkossa tapahtuva opetus rakentuu nauhoitteiden sijaan oikealle oppilaan ja opettajan väliselle kontaktille.

 

Opetus toteutetaan videopuhelupalvelun (valintasi mukaan Skype tai Wire) ja sähköpostin välityksellä. Käymme aiheet läpi ja harjoittelemme yhdessä. Kotitehtävien kommentointi voidaan toteuttaa videopuhelulla tai sähköpostilla.

 

Huom! On aiheita, joihin verkko-opiskelu soveltuu hyvin. Näitä ovat esimerkiksi nuottien ymmärtämisen ja musiikin harmonian toiminnan perusteet. Toisten aiheiden opettaminen, kuten soittotekniikka, on vaikeampaa tai jopa mahdotonta ilman lähiopetusta. Verkko-opetuksen tarjonta kattaa kaikki alueet, joihin se hyvin soveltuu. Ota yhteyttä, niin selvitetään juuri sinulle soveltuva opintokokonaisuus.

 

Ota yhteyttä ja sovitaan aika kokeilutunnille, jolla kartoitamme tavoitteesi! Jätä yhteydenottopyyntö vaikka saman tien.

NUOTINNUS

Soveltuu hyvin verkko-opetukseen.

 

HARMONIA

Soveltuu hyvin verkko-opetukseen.

 

SÄVELLYS

Mahdollisuudet tulee selvittää tapauskohtaisesti.

 

MUU TARJONTA

Onko sinulla mielessäsi jokin muu aihe, jota haluaisit opiskella verkko-opetuksena? Myös ns. Prototyyppikurssit ovat mahdollisia ja voivat olla hyvinkin toteutettavissa.

 

Mahdollisuudet tulee selvittää tapauskohtaisesti.

PIANO

Soittotekniikan opettaminen muuten kuin lähiopetuksena on haasteellista. Myös soitonopiskelussa on kuitenkin alueita, jotka saattavat soveltua verkko-opiskeluun.

 

Mahdollisuudet tulee selvittää tapauskohtaisesti.

© 2017 Elias Patrikainen. Kaikki oikeudet pidätetään.